Úterý, 14. dubna 2015

Opět zasel…

Dušan není osel.. opět zasel !!!

 

dvorak_0

 

Soudy, nesoudy, propagátor konopí opět zasel

 

O měsíc odložen. Případ zabaveného konopí na farmě Dušana Dvořáka v Ospělově z roku 2012 přijde před prostějovský soud koncem května. Důvodem akutní změny termínu je nedostatek advokátů, kteří by podle posudků ‚nepříčetného konopného mága‘ chtěli zastupovat.

Jednání se bude týkat zabavení 1200 rostlin konopí, které mělo připadnout státu. Proces však již v minulosti zastavil a vrátil zpět Nejvyšší soud právě pro chybějící právní zastoupení. Sporné je stále i Dušákovo zdraví. Znalci z oboru psychiatrie tvrdí, že jde o nemocného muže, on sám se cítí duševně fit. O svou svobodu právě dnes bojuje u olomouckého soudu.

 

„Orgány činné v trestním řízení si vyberou znalce, kteří na mne zfalšují posudky, aby kriminální jednání státních orgánů zamaskovaly a ze mne udělají pošuka se světově ojedinělou diagnózou, že mi vždy od dubna do srpna, kdy roste v Ospělově konopí, vyměkne mozek a nechápu, že páchám trestný čin a má údajná vysoká společenská nebezpečnost je charakterizovaná pěstováním konopí,“ popsal své pocity Dušan Dvořák, přičemž pokračuje, „copak je v demokratické zemi přípustné, že konopí mohou k léčbě získat jen extrémně bohatí lidé, kterým nedělá problém platit v lékárně 10 – 25 tisíc měsíčně a ti, co se umí zaopatřit sami a lépe, mají jít do vězení? Soudruzi jaksi nepochopili, že se změnil režim, i když dnešní papaláši jsou v mnohém ještě zrůdnější, než ti, co nám tu 40 let předtím vymývali mozky.“

 

Dvořák o právo užívat konopí k léčbě bezplatně systematicky bojuje již od roku 2008. Během sedmi let mu policisté postupně zabavili pět sezónních úrod, celkem na tři tisíce rostlin. Zakladatel konopné farmy se svých práv dovolával i u Evropského soudu pro lidská práva ve Štrasburku. Dosud bezúspěšně.

 

 

„Od roku 2008 máme s manželkou přes 50 spisových soudních značek po celé republice, dvě řízení u Evropské komise a 7 řízení u Soudu pro lidská práva. Nápor je to šílený, denně mi chodí tolik úřední pošty, že to nelze nazvat jinak, než pokusem o administrativní smrt, přičemž na  www.konopijelek.cz v sekci Dokumenty a studie vidí každý svědectví lékařů, že orgány činné v trestním řízení spáchaly konfiskacemi konopí v Ospělově zločiny proti lidskosti a způsobily vědomě členům výzkumu těžká ublížení na zdraví, včetně ublížení na zdraví s následkem smrti,“ stojí si za svým Dvořák, který letos na svých políčkách opět zasel.

 

(s laskavým svolením pana Dvořáka) a

tydenikprostejov01a

Jedna reakce na „Opět zasel…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *