Sobota, 11. dubna 2015

Balíme…

Trošku lepší návod na balení jointa …

 

00-bastel-g-5

Joint. Brko. Klacek. Špek.
O co jde, ví dnes děti na středních i základních školách. Dokonce znají i názvy jiných vecí. Popíšeme si ale výrobu této zajímavé věcičky, jakou dozajista je. Sejde-li se více lidí s jediným úmyslem – odlepit se od země – stává se výroba jointu div ne zlatým hřebem večera. Lidé jsou seskupení kolem toho, kdo má nádobíčko v ruce a zbožně sledují, jak se joint vyrábí.

Výroba je jednoduchá, stačí papírek, do kterého se zabalí stuff, něco, z čeho se vyrobí filtr, obvykle vizitka, obal od cigaret, filtr z cigarety nebo část krabičky, ve které byly papírky. Dále ješte nějakého šikovného chlapíka, kdo to ubalí a něco, co se ubalí.

udělejte to jinak !!!

 

Chytré filtry pro balení bylinných směsí

 

Díky laserové technologii, vnitřnímu filtru a kvalitě zpracování zachytí více škodlivin, umožňují regulaci teploty a spolu s optimálními rozměry nabízí dokonalý zážitek! ☯ Chladící systém ☯ Eliminace odpadu ☯ Snadné balení …

► Chladící systém

Unikátní chladič vytvořený laserovou technologií Vám umožňuje regulovat teplotu, díky čemuž si můžete bylinné směsi opravdu vychutnat.

► Přisávání papírku

Otvory v horní části způsobují podtlak, který zajišťuje přisání papírku po obvodu filtru, takže směs „dobře táhne“.

► Eliminace odpadu

Při správném použití eliminuje veškeré mechanické nečistoty a zachytí tak mnohem víc škodlivin než obyčejné „filtry“ … plíce ocení!

Snadné balení

Navrženo v optimální velikosti pro snadné balení a přirozené držení. Filtr překrýt cca do 1/2 papírkem a dál pokračovat obvyklým způsobem.

Vítejte v 21. století …

☯ jemná chuť ☯ méně rizik ☯ nekašlu … Vědeckotechnická revoluce se neprojevuje jen ve stále menších modelech mobilů, bezkontaktních kartách a levnějších autech, ale také v daleko lepším servisu pro naše „guilty pleasures“.

 

Seznamte se: chytré filtry nabízí dokonalý zážitek © NEJLEPŠÍ PRODUKT CANNAFEST

filtr_cs8

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *