Středa, 18. března 2015

Matcha Anti-Age

Co je Matcha Anti-Age?

Vyživující olejové sérum s adstringentním a vysoce hydratačním účinkem, navíc s anti-age efektem, vyhlazuje a ošetřuje pokožku. Díky vysokému obsahu vitaminu E pomáhá pokožku zbavovat volných radikálů a přirozeně ji před nimi chránit.

matchaaniage

 

Zelený čaj Matcha může významně pomoci s akné, a to jak bakteriálního, tak hormonálního původu. Napomáhá obnovit přirozenou a odpovídající produkci kožního mazu, působí antisepticky.

Významný je také obsah nenasycených mastných kyselin, karotenů a fytosterolů. Sérum má silné regenerační a zvláčňující účinky. Spolehlivě obnovuje vitalitu suché, citlivé, poškozené nebo předčasně zralé pleti. Je vhodný jako jemný prostředek na ošetření očního okolí, může se používat jako pěstící noční olej nebo jako podklad pod denní krém.

Aromaterapeutická kompozice geránia a jalovce působí protizánětlivě a adstringentně. Svou výraznou, avšak jemnou vůní napomáhá k psychickému uvolnění a hormonální rovnováze, např. při obtížích spojených s přechodem u žen.

Složení

  • arganový olej
  • šípkový olej
  • mandlový olej
  • Matcha Tea
  • geránium
  • jalovec
  • makadamiový olej

Použití

Nakapejte několik kapek do dlaní, jemně v rukách rozetřete a naneste na pleť, oční okolí či dle potřeby. Doporučujeme alespoň 2x denně nanést na suchou a umytou pleť, četnost použití však není nijak omezena. Kožní reakce u citlivých jedinců je velmi vzácná, nicméně v takovém případě sérum nepoužívejte.

Specifikace kosmetické řady Matcha Tea

Složení této kosmetiky je 100% přírodní. Základ se skládá pouze z rostlinných olejů té nejvyšší kvality, bez dráždivých látek. Díky bohatým zkušenostem výrobce v oblasti maloobjemové, ruční výroby čistě přírodní kosmetiky, kdy každému jednotlivému produktu je věnována maximální péče, tak dostáváte do rukou produkty, jež kvalitou snesou málokteré srovnání. Jsou vyráběny s láskou jak k přírodě, tak k lidem a tato láska se stává další účinnou složkou této unikátní kosmetiky. Proto vzniklo spojení kosmetiky s vysoce kvalitním čajem Matcha.

Co v naší kosmetice nenajdete

Parabeny a další chemické přísady z řad běžně používaných, avšak ke zdraví pokožky nepřívětivých konzervantů, emulgátorů a stabilizátorů. Nenaleznete zde vodu jako nosič účinných látek, zde je 100 % účinných látek. Bez obsahu syntetické parfemace. Bez obsahu ropných produktů, jako je vazelína. Žádná barviva kromě přírodního chlorofylu.

Delibutus01a

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *