Čtvrtek, 5. března 2015

Kytka dne (2.)

Power Plant ®

kytka02a
Info :
Doporučené pěstování: Indoor
Čas svitu : 8 hodin
Feminizovaná semena
Skleník : ANO

Výnos: XXL
THC : 15 %
Základ : Sativa Dominant

V roce 1997, kdy byl uveden na trh, se stal Power Plant okamžitým úspěchem, velmi odolnou a vysoce stabilní klasikou. Power Plant je odrůda pocházející z jižní Afriky a původní verze je k dispozici pouze od Dutch Passion.
Je to velmi výnosná rostlina pro vnitřní pěstování, i ve skleníku, pro venkovní zahrádky (pro středomořské podnebí) s výnosy kolem 500-600g / m2 a je to oblíbený kmen, u rekreačních i lékařských uživatelů.
Power Plant je klíčovou součástí sbírky a byl považován za Dutch Passion legenda, spolu s White Widow, která je kvalitativně na stejné úrovni.

Rostlina, jak je u DP zvykem, nebyla nikdy hybridizována, a zůstává čistá, a tím si zaslouží dobrou a zaslouženou pověst. Když to bylo poprvé vydána na trh, každý Coffee-shop ji chtěl do své  nabídku, a tak ji ještě dnes najdete v holandských coffee-shopech.

Květina je bohatá na THC a dodává impozantní silný „up“ high s čerstvou chutí, s hladkým /jemný kouř a sladkou pachuť/.  Rostliny dosahují výšky kolem 1-1,5 metry a pupeny jsou často 30 cm dlouhé, s malými listy uvnitř.
Venku začíná kvést později, ale rostliny dozrávají rychleji a jsou obvykle kolem 2. týdne v říjnu, připraveny ke sklizni. Uvnitř kvete asi jeden týden po snížení světelného cyklu na 12 hodin, celkem obvykle cca po 8 týdnech.

Protože se jedná o čistokrevný, nehybridní kmen je velmi homogenní, konzistentní a předvídatelný (víte co můžete očekávat). Power Plant je jedním z těch jednoduchých původních klasických kmenů, které by si měl každý vyzkoušet. Stabilní, vysoce účinný a s velkými sklizně.

kytka02b

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *