Neděle, 25. ledna 2015

Konopí v současném Japonsku (3.)

Zákony a policie …
policejapan01
policejní zátah…

 

Policie stále pracují společně na chytání kuřáků konopí a drog, zejména proto, že se dováží.
Policejní mluvčí říká: „Amphetaminy (Speed) jsou velký problém, ale my musíme prosazovat zákony o konopí stejně přísně, jako ostatní zákony drog.“  Pro policii v Shizuoce  je pašována běžné téma, jako zabavování pašované elektroniky nebo knih. A Japonci uloveného import u je „velké“ množství. Poukazují rovněž na mnoho podivných reakce na kouření trávy. „obvykle uživatelé marihuany, trpí iluzí nebo halucinacemi. Někdy se stanou přebuzení a ztratit kontrolu k bodu násilí nebo provokace.  Jejich zdravotní stav se zhoršuje. “  Jejich zpráva rovněž cituje z knihy s názvem „Co je marihuana,“ by Katsuo Kenmochi, „zneužívání marihuany je příčina onemocnění, jako je pojem času, matoucí minulost, současnost a budoucnost. Narkomani někdy nevidí to, co mají vidět, nebo někdy se bojí i sami sebe, nebo krásné dámy, ptáků a zvířat. Někdy se dostanou do stavu letargie. “
Tuto skutečnost sledovali odborníci, a zaměřili se také na slavné osobnosti, jako veřejně známé osobnosti.
V roce 1995, jeden v Japonsku, z nejpopulárnějších rockových zpěváků, Tsuyoshi Nagabuchi, byl chycen s méně než 2 gramy trávy. Byl uvězněn, pokutován milióny, koncerty byly zrušeny a musel se i veřejně omluvit.
Vzpomeňte, že je to země, která uvěznila na týden Johna Lennona, ze slavných Beatles.
Na druhou stranu jsou .Japonci ještě tolerantní, víc než na Filipínách, kde byl popraven oběšením, japonský odsouzenec za pašování několik uncí marihuany, na počátku roku 1990.
Chcete-li být chycen s kouřením trávu v Japonsku, pak máte velmi velký problém. Jejich justice systém je efektivní a přesná při vyměření trestu, bez ohledu na to, jak velký vliv máte v nějaké jiné zemi. Skutečně existuje mnoho cizinců, kteří jsou v japonských věznicích, ti kteří byli chyceni při pašování. Na hranicích, jsou jak zahraniční, tak japonští návštěvníci kontrolováni na trávu. Jedna z technik je, kterou příslušníci pohraniční stráže na letišti používají, že „zákazník“ obrátí své kapsy naruby, aby zjistili, zda je jejich nějaký zbytek nebo kusy marihuany. Možná, že bezpečnější než je hranice letiště, poslat byliny poštou. Někteří cizinci žijící v Japonsku, posílají přes svoje kamarády zboží poštou nebo ve „kazetách“ nebo podobných zařízení,ch, i když to stejně nese riziko spojené s odhalením.  stejně.
Marihuana je považována za špatnou, jako každá jiná droga a kuřáci jsou označovány jako „happachuu“ (odrůda narkomana) stejný jako narkoman. Již několik let, má mnoho mladých japonských možnost poznat svět a vyzkoušet mnoho nových věcí a pak chce své nové, zahraniční návyky, doma sdílet se svými přáteli. Pro mnoho mladých Japonců, kteří se cítí poškozeno nástrahami jejich společnosti,. Vancouver je známý pro dobré hulení, snowboard a hudba. „démonizace konopí není součástí japonské kultury,“ říká Hidehiro Marui právník z Shizuoky. Zákon je starý a psaný podle USA . Doufejme, že Japonsko může najít rovnováhu mezi tradičními využití konopí a mezinárodních drogových politik sponzorované vládou USA a globální průmyslníků. To bude jistě zvýší mezinárodní porozumění, výměnu názorů a životního stylu práv na celém Japonsku a ve světě.“ dodal.

pokračování 4. (pokračování bude)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *