Sobota, 24. ledna 2015

Konopí v současném Japonsku (2.)

Pěstování …

grow_marijuana
Konopí se pěstuje kde to jde…

 

V horách a na vesnicích, je situace se získáním marihuany, o něco lepší než ve městech, protože zkušenosti s pěstováním jsou zde stále velké.  Ve městech, je těžké být pěstitel a kuřák, a to je důvod, proč mnoho pěstielů žije na venkově.

Několik lidí jsem tam potkal, kteří se přestěhovali z velkých měst na usedlosti, a žijí ve venkovských oblastech. Ale vzhledem k nedostatku nemovitostí, zařízení na pěstování,  a vhledem na vysoké náklady na elektřinu,  je většina plodin pěstována na pasekách, na příkrých svazích nebo v hustých lesích.

Konopí geneticky pochází z různých semen, které si přivezli z dovolené z Thajska, Jamajka, Amsterdamu nebo USA, a poté je pěstují zde, na japonské půdě.

Někteří pěstitelé v obcích používají malé skleníky vedle svých domů a doufají, že se zde nikdo nezastaví, aby viděl, co ve skleníku roste. V Hokkaido jsou ale stále dobré, kvalitní divoké porosty rostoucí pro ty, kteří se odváží riskovat policii a jít až do sklizně. Policie tento trik zná,  a tak se soustřeďuje pouze až  na sklizeň, a často chytají lidi až s jejich dozrálými rostlinami.

V těchto venkovských oblastech,  je konopná kultura parádní zážitek, s mezinárodním nádechem. Je skvělé, že se můžete projít kolem člověka s bongem v cizí zemi s vědomím, že patříte mezi lidi se stejným pochopením pro konopí jako vy.  Zejména pak v Japonsku, které je tak často vnímáno jako přeplněné lidmi, neony, úlem pracovníků. Je skvělé, že setkáte s lidmi, kteří žijí jako Vy a to v mnoha ohledech.
Stejné naladění, stejné myšlenky, stejná marihuana.  😀

pokračování 3. (Policie)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *