Pátek, 23. ledna 2015

Konopí v Japonsku

Nahlédnutí do země, kde se marihuana užívá již hodně dávno…

jp_lovers_sm

Japonsko je místem s bohatou historií našeho kamaráda marihuany, také známý jako TAIMA, Kusa nebo Happa.Bohužel, západní vliv „šťastné ganja“ kdy byla po tisíce let společensky uznávaná, je u konce.
Věci jsou hodně odlišné, než byly v minulosti, ale to neznamená, že Japonsko není na výlet!

Je důležité mít na paměti bezpečnost na letištích, když míříte do Japonska.
Přenášení všechny „podezřelé položky“ může vést k prohledávání. To a plus s troškou „vonící“ černého pasažéra v tašce může vést k velkým problémům!
„Rasta“ móda (styl Marley)je právě teď obrovská právě teď, ale většina místní o tom moc neví. Také konopné listy vypadají velmi podobně jako japonské javorové listy, takže většina lidí nebere žádné omezení s používáním ganja listů ke zdobení všehpo, co si dokážete představit!
Ale kde tam ujíždět na „weed“? Bodové hodnocení může být velmi těžké v zemi vycházejícího zábavy.
Cizinec přistižený, by mohl vyhoštěn z Japonska, ale v některých místech by mohl pravděpodobně čelit i mnohem horšímu osudu!
Musíte jednat rychle, nebo můžete být nuceni podniknout jiné zoufalé kroky, cena je ale pak vysoká!

Stejně jako na většině míst po celém světě, najít to, co potřebujete, je otázkou sítí.  Zkuste místa, která mluví anglicky, aby se zabránilo nedorozumění (ale připravte se zaplatit extra poplatek za zprostředkování). Mezi dobré lovecká místa na kuřivo, patří bary a obchody mimo hlavní ulice, ale to, co je nejlepší je mluvit s jakýmkoliv cizincem ze světa, který zde pracuje nebo studuje.
A konečně, trpělivost  je pak odměněna! Že…?
Co za to? Očekávejte zatraceně malé množství, vlhké, ale za pořádnou cenu.Gram zboží často přichází k hruzným cenám = 5000 až 8000 jenů! To je něco přes $ 50 na $ 80, sakra!
Kvalita je vlastně docela slušná, ale někdy trochu náhodná.  Jednoho dne budete mít zlatého Buddhu, další by jste nejraději vyhodili!

Najít si svou skrýš, a v klidu se stává složitým, když jste v takové rušné zemi, ale lze …
Je třeba najít trochu klidné místo (parky) a použít něco nenápadného, třeba kovovou nápojovou láhev pro ninja Jinx (japonské bojové umění) !
Zahulit doma je vždy skvělá volba!
Když budete hulit na veřejnosti …
… Dejte si pozor na místní policisté na motorkách …
… Jsou tišší, ale smrtící!
V Japonsku je tolik bláznivý věci, jako je umění, hudby a módy až po bláznivé funky Purple Haze („Purple Haze“ = „nachový opar“. Termín se pak používá pro LSD ). Představte si, co by si bylo možné v případě, že by japonským umělcům a těm po celém světě, bylo umožněno plně vyjádřit své vnitřní pohulení bez strachu z pronásledování!
Jen otázkou času, kdy tyto sny zásadního marihuany zasáhnout do reality a přivést Japonsko zpět do své dávné slávě. Nyní žijeme v globální vesnici hipíků, který je po celém světě!
—–>
TAIMA! SENSEI! = PORADENSTVÍ
Kimaru = Cítím se dobře (stejně jako v high = nebi)
Bondura = Tvář marihuany (jako> gooned > silně opilý)
Kusa, bon, ochappa, Happa, green (gu-leenu) = všechno slangový výraz pro marihuanu
Hokkori shiyo (říci s hudebním tónem) = Pojďme kouřit (mezi s přáteli)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *