Úterý, 14. dubna 2015

Jak dávkovat konopný výtažek?

vytazek_2

Běžný občan celou léčebnou dávku šedesáti gramů výtažku obvykle spotřebuje během devadesáti dnů. Na začátku léčby doporučuji užívat třikrát denně dávku o velikosti suchého zrnka rýže, tj. přibližně čtvrtinu kapky. Po čtyřech dnech užívání začněte zvyšovat dávky každé čtyři dny až do doby, kdy budete během dvaceti čtyř hodin konzumovat přibližně jeden gram výtažku, tj. třikrát denně cca 1/3 gramu.
Gram (tedy o něco méně než mililitr) výtažku denně jsou pacienti obvykle schopni aplikovat během pěti týdnů užívání. Poté na této dávce již mohou zůstat, dokud rakovina nezmizí.
Postupným zvyšováním dávky si tělo může pomalu vytvořit toleranci. Slyšel jsem od mnoha lidí, že se při léčbě výtažkem nikdy „nezhulili“ . Každý z nás má na léky rozdílnou toleranci. Nezapomeňte ale, že váha a výška u tolerance na konopný výtažek nehrají příliš velkou roli.
Na začátku léčby konopným výtažkem mějte na paměti, že se vám sníží krevní tlak. Berete-li tedy nějaké prášky na snižování tlaku, velmi pravděpodobně je nebudete potřebovat.
Bývám rád, když lidé při užívání výtažku zůstávají ve své zóně komfortu. Pravda je ale taková, že čím rychleji výtažek spotřebujete, tím větší budou vaše šance na přežití. Lidé většinou po ukončení léčby užívají výtažek v mnohem omezenější míře. Jako udržovací dávku je dobré využívat během roku šest až deset gramů výtažku. Bývám nerad, když se lidé výtažkem předávkují, i tehdy ale platí, že předávkování výtažkem nijak neškodí.

Hlavními vedlejšími účinky tohoto léku jsou spánek a odpočinek, což jsou ale zároveň významné součásti procesu uzdravování. Výtažek vám obvykle přibližně hodinu po užití naznačí, že byste si měli lehnout a odpočívat. S tímto pocitem ospalosti nebojujte, prostě se natáhněte a nechte se unášet. Únava přes den, k níž při této léčbě někdy dochází, obvykle mizí během měsíce. Pacienti i tak ale v noci velmi dobře spí.
Začít vyššími dávkami bych doporučil pouze v případě, že pacienti chtějí vysadit návykové a nebezpečné léky proti bolesti. Lidé, kteří užívají takové léky, po zahájení léčby konopným výtažkem obvykle redukují dávku prášků proti bolesti na polovinu. Jde o to, aby užívali dostatek výtažku na to, aby se zmírnila bolest a aby se pacientovi pomohlo s odvykacími příznaky spojenými s vysazováním těchto nebezpečných farmaceutických léků. Výtažek snižuje abstinenční příznaky spojené s vysazením takových návykových látek.
Lidem říkám, že jednoduše zažijí buď jedno, nebo druhé: buď jim výtažek vyléčí rakovinu, nebo, když už je na léčení příliš pozdě, usnadní cestu na věčnost a umožní aspoň umřít důstojně.
Úspěšnost léčby rakoviny konopným výtažkem je velmi vysoká. Mnozí z těch, kteří za mnou přicházejí, již ale jsou příliš poškozeni zdravotnickým systémem a všemi těmi chemoterapiemi, ozařováním atd. Tyto způsoby léčby vyvolávají dlouhotrvající následky a lidé, kteří je absolvovali, se léčí ze všech nejhůře.
Neměli bychom také zapomenout připomenout, že výtažek revitalizuje životně důležité orgány, např. slinivku. Řada diabetiků již zjistila, že jim po přibližně šesti týdnech užívání výtažku začala znovu fungovat slinivka, takže už si nemusí píchat inzulín.
Řádně vyrobený konopný výtažek je bezesporu nejhojivějším prostředkem na této planetě. Jakmile zažijete, co tento lék dokáže, pochopíte, proč konopnou medicínu, stejně jak tomu bylo v historii, nazývám všelékem.

 

Pro Konoptikum Jindřich B.

10 reakce na „Jak dávkovat konopný výtažek?

  1. Jitka Zientková

    Dobrý den,
    potřebuji sehnat výtažek z konopí,můžete mi prosím poradit kde?Na ceně mi nezáleží,ovšem spěchá to.
    Děkuji a přeji pěkný den 🙂
    Jitka

  2. blizna

    …krásný článek – mám zatím jen mastičky z konopí – a kupodivu fungují, a to nejen na bolest hlavy, ale také na různé kožní defekty apod. Pod Váš článek se s radostí podepíšu 🙂 už teď mi konopí dalo rychlejší léčbu bez zbytečné zátěže (kortikoidy apod). RV

  3. Micak

    Pokud chcete tak by jsme se mohli domluvit můj táta má glioblastom v hlave 5×2 cm a já mu konopný výtažek vyrobyl a docela dost tak klidně nějaky prodám.

  4. Pavlína

    Dobrý den,
    prosím Vás, ráda bych od Vás konopný výtažek koupila, pokud ještě nějaký máte? Můj táta má rakovinu slinivky, kde klasická medicína už nic nezmůže.
    Můžete mi prosím napsat podmínky ?

    Děkuji moc

    Valová

  5. Martina

    Dobrý den,

    myslíte, že by mohl konopný výtažek působit také na tinitus a zhoršenou kvalitu sluchu? Mám s tím problémy od puberty, je mi 33. Děkuji za názor, popřípadě doporučení na dávkování.

    Martina

  6. James williams

    moje žena trpí rakovinou pankreatu, která byla potvrzena jako čtvrtá, doktor mi řekl, že je málo, co by mohla udělat, protože nereagovala na léčbu, ale můj bratr ze zákona přišel na naši pomoc tím, že objednal tento konopný olej od Rika Simpsonova nadace, kterou říkal, pomáhá nějakému pacientskému boji proti rakovině různých typů, a tak jsme se rozhodli dát šanci, zatím se moje žena velmi dobře vylepšuje a v současné době může chodit po domě sama. Cítil jsem, že je nutné, abych ostatním, kteří trpí touto akutní chorobou, že když máte dobrý konopný olej, může to opravdu dát druhé zdravé druhé šanci na život. pokud jste náhodou potřebujete tento konopný olej, můžete kontaktovat nadaci, která dodala mého bratra v právu tímto e-mailem: ricksimpsoncannabis@hotmail.com

  7. Elizabeth starosta

    Můj otec byl diagnostikován s nádorem na mozku v březnu 2017 a od té doby jsme udělali chemoterapii třikrát, ale rakovina zůstává za sebou. Několik měsíců předtím jsem slyšel o konopném oleji a jeho léčebném účinku jsem ho kontaktoval prostřednictvím e-mailu na adrese: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com a můj otec okamžitě zahájil léčbu konopným olejem po použití konopného oleje k léčbě v předepsaném čase Rickem , Byl naprosto vyléčen a když píšu teď, můj otec může chodit po domě bez podpory od nikoho a jít ven kdykoliv si zvolí.

    Pozdravy,
    Elizabeth starosta

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *