Pondělí, 30. března 2015

Jak jsem objevil lék proti rakovině (1.)

Aneb každá smrt je smutná. Obzvláště ta zbytečná

Rick Simpson v rozhovoru s Jindřichem Bayerem

leky_sada

Chemické léky jsou toxické pro játra.

 

To znamená, že bychom je neměli mít v těle, protože jsou jedovaté.

 

Chemoterapie i ozařování jsou karcinogenní metody léčby, jinými slovy řečeno způsobují rakovinu. Lze jimi zmenšit velikost nádoru, v mnoha případech tyto formy „léčby“ ale prostě a jednoduše umožní další šíření rakoviny. Díky jedovatosti a karcinogennímu účinku ruinují imunitní systém – a to zrovna tehdy, když ho potřebujete nejvíc.
Podle mě je zcela absurdní nazývat chemoterapii a ozařování léčbou rakoviny – tyto metody jsou podle mého hlubokého přesvědčení pouze způsobem, jak rychleji zemřít. U některých lidí skutečně fungují jako oddalovací taktika, nakonec ale v těle napáchají příšerné škody.
Chtěl bych lidi varovat i před vyšetřením počítačovou tomografií (tzv. CT) – i při něm je tělo vystaveno masivní dávce ozařování, která opět může vyvolat rakovinu.
Konopný výtažek není pro tělo toxický (jedovatý). Je-li použit při léčbě rakoviny, neubližuje zdravým buňkám. Lidé po výtažku bývají velmi uvolnění a daří se jim více spát a odpočívat, což napomáhá při uzdravování.
Na základě toho, co vím, konopný výtažek s chemickými léky nelze ani srovnávat – konopný výtažek napomáhá životu, chemikálie smrti.

 

Budou lidé po konzumaci výtažku „zkouření“?
Ano, k intoxikaci může dojít – pokud se ho užije příliš. S trochou selského rozumu se tomu ale dá úspěšně vyhnout. Stačí začít s malými dávkami a postupně je zvyšovat.
Před pár měsíci mi zavolal jeden mladík, že chce připravit výtažek pro mámu s rakovinou. Vysvětlil jsem mu po telefonu, jak to má udělat. Po třech dnech mi zavolala jeho máma a byla pěkně naštvaná. Říkala, že si „před třemi dny dala jednu dávku a teprve teď to přestává působit“. Uklidnil jsem ji a zeptal se, kolik si vzala. Prý že jeden gram(!). Tak jsem se zeptal, proč si toho dala tolik, že bych takovou dávku nikomu nedoporučil. Prý že jí syn řekl, že je to bezpečný lék. Vysvětlil jsem jí, že bezpečný je, ale že se musí začít s malými dávkami a užívat je třikrát nebo čtyřikrát denně, a pak je po přibližně čtyřech dnech zvyšovat. Řekl jsem jí, že syn pravděpodobně připravil výtažek správně, ale uniklo mu, jak se má užívat. Začala jej užívat podle mých pokynů a zavolala mi po pár týdnech. Moc se omlouvala za svůj první telefonát. Hned jsem jí odpověděl, že naprosto chápu účinky předávkování, které zažila. S konopím navíc neměla žádné zkušenosti, takže ji to asi docela vyděsilo. Říkala, že užívá výtažek tak, jak jsem jí řekl, a zvýšila si dávku už šestkrát. Pak mi řekla: „Pane Simpsone, mně se to začalo líbit…“

 

Další z příběhů.
Loni na podzim mi zavolal o pomoc jeden pán z Ostrova prince Edwarda. Měl terminální nehodgkinský lymfom. Za normálních okolností všem říkám, aby zahajovali léčbu velmi malými dávkami, on byl ale v hodně špatném stavu. Zeptal jsem se, jestli dříve kouříval konopí. Prý že ano, tak jsem mu řekl, že za daných okolností bych navrhl, aby do sebe dostal lék co nejdříve. Kouření konopí se nijak nebál a z vlastních zkušeností věděl, že to pro něj nepředstavuje žádné nebezpečí. Nechal si poradit a začal užívat výtažek co nejrychleji.

Přišel mě navštívit po dvaceti osmi dnech. Málem jsem ho nepoznal – vypadal skvěle. Zeptal jsem se, kolik výtažku už spotřeboval. Prý všech deset stříkaček. Byl jsem z toho v šoku a asi to na mně bylo poznat. Ptal se, jestli udělal něco špatně. Řekl jsem, že naopak.
Stejně mi to ale nedalo, abych se nezeptal, jak se mu podařilo tak rychle spotřebovat tak velké množství výtažku. Začal ho užívat pravidelně každých šest hodin a pokaždé si o trochu zvýšil dávku. Prý byl prvních deset dní „zkouřený jak paprika“, pak ho ale výtažek přestal „zhulovat“. Zbytkem léčby prý jen tak proletěl. Asi po dvou týdnech po této návštěvě mi zavolal, že byl na testech. Nález byl pryč – vyléčil si rakovinu konopným výtažkem během dvaceti osmi dnů.

 

pokračování příště …

rick-simpson

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *