Pondělí, 9. února 2015

Osobnosti marihuany …

Snoop Dogg –  Cordozar Calvin Broadus, Jr.
Přezdívka     Snoop Dogg, Snoop Doggy Dogg, Snoop Lion
Narození     20. října 1971 (43 let)
Long Beach, Kalifornie, Spojené státy americké Spojené státy americké
Povolání     rapper, zpěvák, herec, producent

Calvin Cordozar Broadus, Jr., Snoop Dogg

Cordoraz Calvin Broadus (* 20. října 1971 Long Beach, Kalifornie, USA), spíše známý jako Snoop Doggy Dogg nebo Snoop Lion je americký rapper a reggae zpěvák 12× nominovaný na cenu Grammy, producent a herec. Proslul slangovým přidáváním koncovky -izzle.

„Dám do toho 25 milionů $ .“
Byznys, který vás překvapí absolutně nikoho, Snoop Dogg se snaží dostat do legálního prodeje konopí (marihuany) Podle Hypebeast , Snoop se snaží vydělat na rostoucí ziskovosti výrobního odvětví, a doufá, že se mu velké peníze investované peníze vrátí.

Rapper doufá, že jeho kapitál 25 milionů dolarů USD na financování začínající firmy v souvislosti s konopím bude stačit,  a že marihuananajde potenciální příjemce. Léčebná a rekreační marihuana s legalizací pokračuje, a tak, je to snad dobrdá investice v tomto oboru, a tak rapper z Long Beach, že sklízet bude sklízet i dobrý zisk.

Marihuana je vzkvétající byznys, stejně jako každý a víte o čem mluvím,  protože už to bylo celá léta.
Skutečnost je ale taková, že v loňském roce Colorado vydělalo tolik peněz na konopí, že pravděpodobně bude muset vrátit nějaké poplatky daňovým poplatníkům v letošním roce (v Česku by se upír Babiš jen smál).

Zajímavý nápad, no jen, že Snoop čekal tak dlouho, ale já jsem upřímně překvapen, že s dal touto cestou.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *