Čtvrtek, 29. ledna 2015

Konopí a ovoce

konopí_ovoce

Čím dříve člověk začne užívat konopí, tím lépe .
Nechci tím říct, že konopí mají hulit děti ….
Je pravda, že konopné receptory vyměňují Endo-buňky za Fito-buňky, které obsahuje každé lidské tělo ….
Postupem času začínám zjišťovat, že se v těle vytváří i určitá zásoba zdravých buněk (fitocannabinoid) do budoucna, jelikož je konopí inteligentní rostlina a proti jiným „drogám“ myslí na vaši budoucnost….
Díky této zásobě se v lidském těle posiluje imunitní systém, ve kterém jsou mezery, díky kterým na nás působí dnešní nemoci. Tyto mezery v našem imunitním systému se vyplňují látkami obsažených v konopí – kde řadu z nich ještě neznáme a tak se lidský metabolismus a imunitní systém stává odolnějším a silnějším.
Většina uživatelů konopí určitě může potvrdit vlastní zkušenost, kdy již řadu let neměly zapotřebí navštívit lékaře, jelikož už nejsou tak náchylní na dnešní nemoci….
Proto vyvozuji závěr takový, že člověk, který užívá konopí a jednoho dne ho potká, například rakovina (kterou si v sobě nosí každý a u každého je jiný spouštěč), pak je mnohem snazší pro konopí se s nemocí vypořádat, jelikož pokud tělo nedostane dostatek potřebných látek pro léčbu, tak si je dokáže vytáhnout ze zásob, které si po dlouhou dobu konopí v lidském těle tvoří ….

Tímto chci říct : Chcete být zdraví ? Bojíte se v budoucnu onemocnění ? Víte že vás čeká nějaká nemoc v budoucnu? máte slabý imunitní systém, či jen chcete ušetřit a přestat si huntovat tělo chemií a placebo efekty ?
Tak začněte sázet , pěstovat a sklízet !
Ta obrovská síla, kterou vlastní konopí, není to, co cítíme po „vykouření jointu“, ale každý ji pozná až za nějakou dobu, v čase kdy to bude potřeba !

(pro Konoptikum Praotec Pecha)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *