Pondělí, 13. října 2014

Zátah v CSC (konopný společenský klub) na Fuerteverte

Exkluzivně od našeho zpravodaje Sebastiana Grammse,
který vlastníkem chillisimo.de
a organizátorem cestování na Kanárské ostrovy.

to je ten hezký kluk vlevo

V úterý 26.srpna se Sebastian šel od autobusu v Porto Rosario / Fuerteventura / Canarias ke svému konopí klubu.
Zarazil ho již pohled na dveře, celá přední část klubu, stejně jako vedle fungující obchody byly přepáskovány > „Policie zákaz vstupu“. Takže osvědčené boje proti klubům začaly, tak, aby vyhrotily situaci v klubech a nedaly jim pokoj.
(Jako akce growshopy u Česku).
Když si Sebastian pustil rádio Buschfunk, měl jasno. „razie“. V klubové místnosti a zázemí souvisejících Grow shopy byly kompupletně prohledané (spíše vyrabované). Stejně jako druhá pobočka klubu v Corralejo na severu. Knihy, záznamy a kompletně veškerá marihuana byla zadržena. Zaměstnanci klubu a majitelé skončili ve vazbě, ale byl naštěstí po třech dnech byli propuštěni.

Obvinění: Obchodování s hašišem!
Kromě klubu a soukromých prostorů, a samozřejmě byly prohledány i také pěstírny. Zde, bylo zabaveno více než 2000 rostlin konopí včetně vybavení, a většina byla zničena.
A konečně, „náš člověk na Fuerte“ který byl pak přizván jako svědek, při prohledávání bytů na zaměstnanců klubu, nás formoval, že jejich přístup přímo připomínal, „práci úředníků s bílo-modrým erbem na rameni, kteří cítili „konopou plantáž“. Vzhledem k tomu, že do dveří i kopali a vyhrožovali, včetně matkám s dětmi, naštěstí, na rozdíl od Bavorska, nebyl nikdo zabitý ani mrtvý.

V pozadí akce by mohl být hašiš z Maroka. Měl být v nabídce klubu, což by bylo jasné porušení pravidel, které stanovy uvádějí, protože že tráva, olej nebo hash musí být pěstovány nebo produkovány samotnými členy. Nákup z Maroka stanovy nepovolují.

Výsledkem razie bylo, že bylo zničeno více než 2000 legálně vypěstovaných rostlin konopí pro klub. Dále bylo zabaveno 26 gramů hašiše a 60.000 eur v hotovosti. Konopný klub a související Grow Store se však otevřel znovu po třech dnech. Důvod, mimochodem, bylo i prohlášení soudce, že vniknutí POLICE do klubu bylo na vlastní pěst a bez souhlasu soudu.
Vyšetřování již bylo zahájeno a budeme vás informovat.

(Sebastian Gramms –  znalec místních klubů a konopné scény.)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *