Čtvrtek, 28. srpna 2014

Daniel Andrews podporuje lékařské konopí!

Daniel_Andrews

Daniel Michael Andrews je australský politik. Za socialistické levice , je aktuální vůdce viktoriánské pobočky australské labouristické strany a vůdce opozice v této straně.

Viktoriáni (Labor party) chtějí prosadit, pokud budou zvoleni v listopadových volbách, aby lidé s nemocemi ohrožující jejich další život, měli  přístup k léčivé marihuaně, aniž by tak porušovali zákon.

Strana chce legalizovat konopný olej pro léčení stavů, jako je rakovina, roztroušená skleróza, HIV / AIDS, glaukomu a Parkinsonovy choroby.

Jejich opoziční vůdce Daniel Andrews řekl, konopí by mělo být k dispozici lidem, kteří tuto léčbu potřebují, ale vylučují legalizaci marihuany pro rekreační účely.

„V některých případech, rodiče jsou nuceni volit, mezi porušením zákona nebo se dívat, jejich dítě trpí.
Děti mají bolesti, rodiny trpí, lidé žijí ve strachu a zastaralé zákony jsou stále v platnosti.“ řekl pan Andrews.

Tento krok, navazuje veřejnou kampaň viktoriánské rodiny, která úspěšně léčila své chronicky nemocné děti, když jim jiné léky nepomáhaly.

Pokud bude strana v listopadových volbách úspěšná, Chtějí požádat o přípravu reformy zákona Komisi pro právní zastoupení viktoriánů, tak, aby léčebné konopí bylo pro lékařské účely na předpis, výrobu a distribuci v zdravotnických zařízeních povoleno.

Labor party nechce legalizovat kouření marihuany, ani pro lékařské účely.

Celý článek anglicky… 
Zdroj: Theage.com.au

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *