Úterý, 2. prosince 2014

Jindřich Bayer píše…

 

rakovina01a
ilustrační foto = toto je rakovina

„V podstatě existuje pět základních způsobů, jak užívat výtažek při léčbě. Můžete ho jíst, užívat v čípcích, mazat ho na kůži, kouřit z vaporizéru a užívat injekčně. Injekční užívání zatím vynechme, to bych opravdu nechal kvalifikovaným osobám.
Málokterému pacientovi se podaří trefit se injekcí přímo do nádoru v mozku, výtažek je třeba ředit, je nutné znát přesnější dávkování, hrozí nebezpečí zanesení infekcí do rány atd. Pokud ale budete vědět, co děláte, tak pomocí kombinace konzumace výtažku, rektální nebo vaginální aplikace čípků s výtažkem, mazání ve formě mastí, olejů, gelů, krémů a tinktur a kouření výtažku ve vaporizéru vyléčíte nebo dostanete pod kontrolu prakticky každou nemoc, na kterou si vzpomenete – od rakoviny přes cukrovku, artrózu, glaukom, dnu, Crohnovu nemoc, hemoroidy… Neříkám tím, že vyléčíte vždy každého pacienta v každém stadiu nemoci, zůstaňme přece jen oběma nohama na zemi, ale rozhodně si výtažek poradí s drtivou většinou zdravotních potíží a leckdy dokáže zachránit i pacienty, nad kterými už lékaři zlomili hůl. A těm, které nezachráníte výtažkem, aspoň zajistíte maximální kvalitu života.
Odhadem říkáme, že se pomocí výtažku dá řešit 90 % všech zdravotních potíží bez nutnosti asistence lékaře. Zbývajících 10 % budou opravdu závažné úrazy, zlomeniny, infarkty, bypassy, výměny kyčelních kloubů atd. Dokážete si představit, že by do nemocnic chodilo jen 10 nebo 20 % pacientů, kteří tam chodí dnes?“ — Já jo.
(Uvřejněno se svolením autora = bez nároku na honorář 😛  )  (Jindřich Bayer)

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *